Firmafest
Forkæl jeres medarbejdere med et arrangement udover det sædvanlige!
Vi har prøvet det meste - og er aldrig bange for at prøve noget nyt!
Med Babettes eksklusive catering, kan I give firmafesten den opmærksomhed, den fortjener.
Om I skal holde nytårskur for samarbejdspartnere og kunder, arrangere den årlige sommerfest for alle ansatte eller en mindre julefrokost for salgsafdelingen, så skræddersyr Babette menu og oplevelsen, så alle detaljer matcher den festlige anledning.
Vi kommer gerne til jer eller afholder festen på en af vores tilknyttede venues.
Antal | 10-500+ gæster
Priser | fra DKK 695 ex. moms.
Se menueksempler og priser på afholdte arrangementer nedenfor.
Menueksempler
-
Menueksempel
Vinter 2024 | 300 gæster | Kundepleje
Salte snacks
Lucques oliven med citron & laurbær
Sprøde butterdejsstænger med Piment d’Espelette
Omdelte kanapeer
Friteret polenta med vintertrøffel & parmesan
Vinterradiser med estragoncreme & sprød sobatcha
Grillet brioche med røget laks, rogn & purløg
Profiteroles med heltrogn, rygeost & dild
Jomfruhummertatar med hvidløg, tomat & hummervinaigrette
Madstationer
Pocheret landkylling med stegte svampe, vinterkål & skysauce med estragon
Bagt torsk med blomkål, mandler, saltsyltet citron, kapers & luftig sauce med beurre noisette
Petits fours
Flødeboller med citron & timian
Cannelé Bordelais med mørk rom & vanilje
DKK 950 pr. kuvert ex. moms
-
Menueksempel
Sommer 2023 | 250 gæster | Langbordsmiddag Family Style
Velkomst
Saltristede Marcona-mandler
Crudite af sommergrønt med urtedip
Sommerdrink
Forretter
Hvide asparges, pistaciekerner & sherryvinaigrette
Sprøde sommersalater, mormordressing & stegt brød
Jomfruhummer-tatar, grønne ærter, rygeostcreme & koriander
Solmodne tomater, aromatiske citrusurter & vaniljeolie
Surdejsbrød & saltet smør
Hvidvin
Hovedretter
Bagt kuller, dampede blåmuslinger & sauce med persilleolie
Grillede sommergrøntsager, vinaigrette & karse
Nye kartofler, beurre noisette & urter
Rødvin
Dessert
Pavlova med sprød marengs, chantilly-creme, friske jordbær & rabarbersorbet
Kaffe & te
DKK 1.150 pr. kuvert ex. moms
-
Menueksempel
Vinter 2023 | 50 gæster | Julefrokost
Velkomst
Blonde Amfissis-oliven syltet med citron & laurbær
Kammuslingtatar, radisser & peberrod
Jordskokketærte med löjrom & purløg
Svampebouillon, valnøddeolie & vin jaune
Champagne
Julemenu
Blæksprutte med knoldselleri, fermenteret asparges & caviar
Bagt Vesterhavstorsk med pommes pure, brunet bakskuldsmør & spæde kålskud
Tourt af Berberiand & skysauce med aromatisk vadouvan & syltede sennepskorn
Nicaliso-chokolade fra Friis-Holm med bitre, sure & søde citrusfrugter
Tilpasset vinmenu
Apres
Pate de fruit med pære, kardemomme & bergamotte
Karamelfudge med mandler & kakaonibs
Kaffe, te & digestive
DKK 2.280 pr. kuvert ex. moms
-
Menueksempel
Efterår 2023 | 200 gæster | Middag med ekstra fokus på lokale og bæredygtige råvarer
Velkomst
Danske agurker med løvstikke & ramsløg
Tarteletter med håndpillede fjordrejer & tang
Gourgeres med gedefriskost & svampe
Menu
Nye danske kartofler med rygeost, syltede perleløg, grønne ærter & ærteskud
Surdejsbrød
Rødtunge farseret med bakskuld, hestebønner, stangbønner, selleri & vilde sennepssalater
Lokale asparges a part
Hvid chokolademousse med kiks, vallekaramel, hengemte rabarber & jordbær
Aprés
Havre-madeleines med birkes
Pate de fruit med danske pærer & kardemommesukker
DKK 1.620 pr. kuvert ex. moms









Minder
Carlsbergfondets Forskningspriser
Den årlige uddeling af Carlsbergfondets Forskningspriser i Glyptotekets smukke omgivelser.