Firmafest

Forkæl jeres medarbejdere med et arrangement udover det sædvanlige!

Vi har prøvet det meste - og er aldrig bange for at prøve noget nyt!

Med Babettes eksklusive catering, kan I give firmafesten den opmærksomhed, den fortjener.

Om I skal holde nytårskur for samarbejdspartnere og kunder, arrangere den årlige sommerfest for alle ansatte eller en mindre julefrokost for salgsafdelingen, så skræddersyr Babette menu og oplevelsen, så alle detaljer matcher den festlige anledning.

Vi kommer gerne til jer eller afholder festen på en af vores tilknyttede venues.

Antal | 10-500+ gæster

Priser | fra DKK 695 ex. moms.

Se menueksempler og priser på afholdte arrangementer nedenfor.

Menueksempler

  • Menueksempel

    Vinter 2024 | 300 gæster | Kundepleje

    Salte snacks

    • Lucques oliven med citron & laurbær

    • Sprøde butterdejsstænger med Piment d’Espelette

    Omdelte kanapeer

    • Friteret polenta med vintertrøffel & parmesan

    • Vinterradiser med estragoncreme & sprød sobatcha

    • Grillet brioche med røget laks, rogn & purløg

    • Profiteroles med heltrogn, rygeost & dild

    • Jomfruhummertatar med hvidløg, tomat & hummervinaigrette

    Madstationer

    • Pocheret landkylling med stegte svampe, vinterkål & skysauce med estragon

    • Bagt torsk med blomkål, mandler, saltsyltet citron, kapers & luftig sauce med beurre noisette

    Petits fours

    • Flødeboller med citron & timian

    • Cannelé Bordelais med mørk rom & vanilje

    DKK 950 pr. kuvert ex. moms

  • Menueksempel

    Sommer 2023 | 250 gæster | Langbordsmiddag Family Style

    Velkomst

    • Saltristede Marcona-mandler

    • Crudite af sommergrønt med urtedip

      Sommerdrink

    Forretter

    • Hvide asparges, pistaciekerner & sherryvinaigrette

    • Sprøde sommersalater, mormordressing & stegt brød

    • Jomfruhummer-tatar, grønne ærter, rygeostcreme & koriander

    • Solmodne tomater, aromatiske citrusurter & vaniljeolie

    • Surdejsbrød & saltet smør

      Hvidvin

    Hovedretter

    • Bagt kuller, dampede blåmuslinger & sauce med persilleolie

    • Grillede sommergrøntsager, vinaigrette & karse

    • Nye kartofler, beurre noisette & urter

      Rødvin

    Dessert

    • Pavlova med sprød marengs, chantilly-creme, friske jordbær & rabarbersorbet

      Kaffe & te

    DKK 1.150 pr. kuvert ex. moms

  • Menueksempel

    Vinter 2023 | 50 gæster | Julefrokost

    Velkomst

    • Blonde Amfissis-oliven syltet med citron & laurbær

    • Kammuslingtatar, radisser & peberrod

    • Jordskokketærte med löjrom & purløg

    • Svampebouillon, valnøddeolie & vin jaune

      Champagne

    Julemenu

    • Blæksprutte med knoldselleri, fermenteret asparges & caviar

    • Bagt Vesterhavstorsk med pommes pure, brunet bakskuldsmør & spæde kålskud

    • Tourt af Berberiand & skysauce med aromatisk vadouvan & syltede sennepskorn

    • Nicaliso-chokolade fra Friis-Holm med bitre, sure & søde citrusfrugter

      Tilpasset vinmenu

    Apres

    • Pate de fruit med pære, kardemomme & bergamotte

    • Karamelfudge med mandler & kakaonibs

      Kaffe, te & digestive

    DKK 2.280 pr. kuvert ex. moms

  • Menueksempel

    Efterår 2023 | 200 gæster | Middag med ekstra fokus på lokale og bæredygtige råvarer

    Velkomst

    • Danske agurker med løvstikke & ramsløg

    • Tarteletter med håndpillede fjordrejer & tang

    • Gourgeres med gedefriskost & svampe

    Menu

    • Nye danske kartofler med rygeost, syltede perleløg, grønne ærter & ærteskud

      Surdejsbrød

    • Rødtunge farseret med bakskuld, hestebønner, stangbønner, selleri & vilde sennepssalater

      Lokale asparges a part

    • Hvid chokolademousse med kiks, vallekaramel, hengemte rabarber & jordbær

    Aprés

    • Havre-madeleines med birkes

    • Pate de fruit med danske pærer & kardemommesukker

    DKK 1.620 pr. kuvert ex. moms

Minder

Carlsbergfondets Forskningspriser

Den årlige uddeling af Carlsbergfondets Forskningspriser i Glyptotekets smukke omgivelser.