Babette er en direkte afspejlning af det, vi ønsker vores egne gæster skal opleve derhjemme.

Vores arv

Med velsignelser fra Vivi Schou og Henrik Pedersen, overtog vi arven og navnet “Babette” efter deres anerkendte og anmelderroste restaurant i Vordingborg.

Med stolthed viderefører vi ånden fra dengang, gennem vores fortolkning af gæstebud i øjenhøjde og fine dining catering, skræddersyede selskaber i private hjem, på særlige lokationer i hele landet og i vores egne lokaler.

Vores mission er at skabe unikke, personlige og eksklusive madoplevelser, der lader værten være til stede sammen med gæsterne, og giver øjeblikkene tid til at fæstne sig som minder.

Et arrangement med Babette er altid en direkte afspejling af det, vi ønsker for vores egne gæster derhjemme. Vi gør os umage med at skabe den rigtige stemning og menu, der passer til alle rundt om bordet og den særlige lejlighed.

Med erfaring fra toprestauranter i ind- og udland, deltagelse ved verdensmesterskaberne for kokke Bocuse d’Or og en årrække på kokkelandsholdet, leverer vi en smagsoplevelse båret af lige dele kreativitet, ekspertise, faglighed og præcisionshåndværk.

Vores menuer baseres altid på gæsternes ønsker og drømme, samt sæsonens råvarer, fremskaffet ansvarligt og bæredygtigt.

Det vil glæde os at være en del af jeres næste arrangement, hvad enten det er en uformel frokost med venner og familie, jeres livs bryllup, firmaets store sommerfest eller fondets årlige gallamiddag!

Morten & Christian

Vi baserer vores menuer på lokale råvarer i sæson, krydret med specialiteter af bedste kvalitet fra nær og fjern. Vi går op i økologisk frugt og grønt, skånsomt fanget fisk fra havet omkring os og kød opdrættet med velfærd i højsædet.

Vi udvælger omhyggeligt vores partnere og sikrer, at hver enkelt ingrediens kan spores hele vejen til sin oprindelse.

Lille fisk,
stor ansvarlighed

Christian
Wellendorf

Køkkenchef & Partner

Født, 1996. Udlært, Restaurant Babette i 2017.

  • Køkkenchef & Partner, Babette (nuværende)

  • Konsulent, Bocuse d’Or Danmark (2020)

  • Kaptajn, Danmarks Kokkelandshold (2019)

  • Commis, Bocuse d’Or Danmark (2017—19) 

  • Kok, Falsled Kro (2017)

Erfaring

  • Bocuse d’Or 2019 Vinder (Guld & Bedste Commis)

  • Berlingske Top 100 Talenter (2019)

  • Bocuse d’Or Europe 2018 (Bronze & Bedste Commis)

  • World Skills Abu Dhabi 2017 (Bronze) 

  • World Skills DK kvalifikation 2017 (Guld) 

  • DM for kokkeelever 2017 (Guld) 

  • Kokkeolympiade Erfurt 2016 (Guld & Sølv) 

  • Mad:id 2016 (Guld) 

  • World Skills DK kvalifikation 2016 (Guld) 

  • Årets Kok 2015, assistent (Sølv)

  • Jérez, Sherry & Tapas konkurrence 2014 (Guld)

Konkurrencer / meritter

Morten
Falk

Køkkenchef & Partner

Født, 1990. Udlært kok, Henne Kirkeby Kro, 2010.

  • Køkkenchef & Partner, Babette (nuværende)

  • Konsulent, Falken Food Consult (2017—21) 

  • Kok, Kong Hans Kælder 1* Michelin (2018)

  • Bocuse d'Or DK Kandidat (2016—2017)

  • Køkkenchef, Kadeau Bornholm 1* Michelin (2015—16) 

  • Ass. Køkkenchef, Kadeau København 2** Michelin (2015—16)

  • Souschef, Kadeau København 2** Michelin (2014)

  • Souschef, Nimb Louise (2012)

  • Kok, Svinkløv Badehotel (2011)

  • Souschef, AOC 2** Michelin (2010)

  • Kok, Henne Kirkeby Kro 2** Michelin (2010)

Erfaring

  • Bocuse d’Or 2017 DK kandidat (10. plads)

  • Sol over Gudhjem 2016 (Sølv)

  • Bocuse d’Or Europe 2016 (10. plads)

  • Sol over Gudhjem 2015 (Guld) 

  • Bocuse d’Or Danmark 2015 (Guld) 

  • Årets Kok 2014 (Guld) 

  • IKA Junior Kokkeolympiade 2012 (4. plads) 

  • IKA Junior kokkeolympiade 2012 (Varmt, Sølv)

  • IKA Junior kokkeolympiade 2012 (Kold, Guld)

Konkurrencer / meritter

  • The Fat Duck 3*** Michelin (2009)

  • Noma 2** Michelin (2008)

  • Kong Hans Kælder 1* Michelin (2007)

  • Brdr. Koch (2007)

Stagiaire