De bedste øjeblikke bliver til fantastiske minder

Gallamiddag

Efterår 2023 | 700 gæster | Lokomotivværkstedet, København

Afsluttende gallamiddag i forbindelse med Relaix & Châteux’s årlige medlemskonference ‘Rendez-Vous’, som i 2023 blev afholdt i den danske hovedstad.

Menu udviklet af de danske medlemmer - Falsled Kro, Dragsholm Slot, Restaurant Lieffroy og Kong Hans Kælder. Babette stod for koordinering mellem kunde, eventbureau, restauranterne, servicepartnere og venue, samt planlagde og afviklede cocktailreception med kanapeer og selve middagen.

Reception & middag

Efterår 2023 | 120 gæster | Glyptoteket

Kanapéer, middag og efterfølgende bar ifm. Carlsbergfondets årlige uddeling af Forskningspriser.

Skræddersyet menu, matchet til helt specielle og unikke øl, udviklet i samarbejde med Carlsberg Lab.

Babettes Gæstebud

Sommer 2023 | 12 gæster | Babette Dining Room

En unik middagsoplevelse under Copenhagen Cooking.

Med privat chauffør fra byens midtpunkt til Babettes hoveddør. Et overdådigt gæstebud med snacks og drinks, kanapéer og middag med de absolut bedste råvarer og nøje udvalgte vine.

Gallamiddag

Efterår 2022 | 300 gæster | Christiansborg Slot, København

Gallamiddag for Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, i anledningen 100-året for Niels Bohrs Nobelpris og H.M. Dronning Margrethe II’s 50 år som protektor for selskabet.

Babette stod for skræddersyet menu til lejligheden og koordinering med venue, opdækning og udsmykning af Riddersalen, samt afvikling af middag og efterfølgende fest med lanciers og bar.

Sommer 2022 | 250 gæster | Ryegaard Gods, Kirke Såby

Til sommerfest for større dansk konsulentvirksomhed, med omgivelser og forskellige dagsaktiviteter planlagt af eventbureauet Banff People, leverede Babette 24 timers catering til alle deltagere.

Frokost i felten, fredagsbar med snacks og specialøl, 3 retters family style festmiddag med matchende vine, cocktailbar til efterfesten, samt morgenmad dagen der på, før busturen hjem.

Sommerfest

Skab dit minde