Kokkeskole

Giv dine medarbejdere en ekstraordinær og lærerig udfordring på vores eksklusive kokkeskole.

Kniv skærer i hummer

Vi tilrettelægger dagen og tilpasser tema, menu og sværhedsgrad efter jeres præferencer. Men vi tillader os samtidig at udfordre jer lidt, så alle får fisk på fingrene og lærer hvor varm en pande skal være!

Vores kokke sørger for opskrifter og kyndig vejledning i køkkenet, en råvarebuffet med sæsonens bedste ingredienser og skarpe knive på arbejdsstationerne. I skal bare suge til jer af nye teknikker og tricks.

Mens I er i køkkenet, sørger vores personale for at dække op i det private selskabslokale, hvor I efterfølgende kan nyde frugten af jeres arbejde.

Kokkeskole | 8-14 deltagere

Kokkeskole & Vinsmagning | 14-24 deltagere

Priser | fra DKK 1.400 ex. moms.

Se menueksempler og priser på afholdte arrangementer nedenfor.

Menueksempler

  • Vinter 2023 | 12 gæster | Kokkeskole

    Velkomst

    • Saltristede Marcona-mandler

    • Blonde Amfissis oliven med citron & laurbær

      Champagne

    Kokkeskole & Menu

    • Pocheret æg med vilde svampe & consommé

    • Bagt pighvar med selleri, broccoli & blanquette sauce

    • Tarte tatin med æbler, mørk rom & vaniljeis

      Tilpasset vinmenu

    DKK 1.550 pr. kuvert ex. moms

  • Efterår 2023 | 24 gæster | Kokkeskole & Vinsmagning

    Snacks & Aperitif

    • Blonde Amfissis oliven med citron & laurbær

    • Saltristede Marcona-mandler

    Kokkeskole & Menu

    • Skaldyrsfade

      Østers, rejer, knivmuslinger, hummer & muslinger

    • Tourtes med and & rødbede

    • Chokolademousse, citrusfrugter & kakaosorbet

    Vinsmagning

    • Pinot Noir druens mange muligheder

      Mousserende, hvid og rød

    DKK 1.850 pr. kuvert ex. moms