Reception
Til receptioner, store og små, er en cateringløsning fra Babette den sikre vinder.
Lad vores professionelle kokke sørge for snacks, elegante kanapeer og fingerfoods, mens vores kompetente bar- og serveringspersonale opvarter gæsterne.
Vi sammensætter indhold efter jeres ønsker og budget, for at skabe en unik løsning til anledningen og omgivelserne.
Antal | 50-1000+ gæster
Priser | fra DKK 695 ex. moms.
Se menueksempler og priser på afholdte arrangementer nedenfor.
Menueksempler
-
Menueksempel
Vinter 2024 | 300 gæster | Kundepleje
Salte snacks
Lucques oliven med citron & laurbær
Sprøde butterdejsstænger med Piment d’Espelette
Omdelte kanapeer
Friteret polenta med vintertrøffel & parmesan
Vinterradiser med estragoncreme & sprød sobatcha
Grillet brioche med røget laks, rogn & purløg
Profiteroles med heltrogn, rygeost & dild
Jomfruhummertatar med hvidløg, tomat & hummervinaigrette
Madstationer
Pocheret landkylling med stegte svampe, vinterkål & skysauce med estragon
Bagt torsk med blomkål, mandler, saltsyltet citron, kapers & luftig sauce med beurre noisette
Petits fours
Flødeboller med citron & timian
Cannelé Bordelais med mørk rom & vanilje
DKK 950 pr. kuvert ex. moms
-
Menueksempel
Vinter 2023 | 80 gæster | Åbent Hus
Snacks
Blonde Amfissis oliven syltet med citron & laurbær
Kartoffelchips med tørrede svampe- & æbleeddikepulver
Kanapeer
Franske Le Gall østers med grillet citron
Norske kammuslinger i egen skal med peberrod & mandler
Cruditéer af vinterens grøntsager med urtedip
Gourgeres med Comté & vintertrøffel
Krustader med søkogte rejer & citroncreme
Hovedret
Braiseret svinekæbe med timian- & løgsauce, kartoffelkompot & bælgfrugter
Desserter
Små tærter med chokoladecreme, hindbær og marengs
Pate de fruit med pære, kardemomme & bergamotte
Karamelfudge med mandler & kakaonibs
DKK 980 pr. kuvert ex. moms







Relaix & Château
Minder
Organisering og afvikling af Relais & Châteauxs årlige gallamiddag for deres medlemmer.